Skip to content Skip to footer

За нас

Што е Cycle Palace?

Cycle Palace е повеќе од продавница за велосипеди. Ние сме семејство, и тим на љубители на велосипедизмот., а нашата мисија е да им помогнеме на на луѓето во Македонија и регионот да ја истражат својата страст за возење велосипед. Искрено веруваме дека велосипедизмот е повеќе од превоз, повеќе од спорт, и вашиот велосипед е повеќе од возило на педали управувано од човекот. 

Љубителите на велосипедот уживаат во: 

Намалена анксиозност и депресија
80%
Намалено ниво на телесни маснотии
96%
Зголемена кардиоваскуларна кондиција
92%

Cycle Palace низ годините

Капацитети и Услуги

mk_MKМакедонски јазик